Quatre : +45 26 14 94 03

info@quatre.dk

 • Det siger vores kunder:

  “”Se lige, hvad du har været skyldig i … ☺”. Citat i email med reference til en avisartikel, hvor virksomheden blev kåret som ”Årets leverandør – 2012” af deres erhvervsorganisation."
  Kim Simonsen, Produktionsleder hos ACO Nordic

  ”I fortjener feedback på jeres indsats her 4 måneder efter at vi gik i luften. Konklusionen er klar: Vi har opnået langt større resultater end forventet. Og det er primært jeres skyld. En stor tak til jeres erfaringer, det gode samarbejde og jeres høje arbejdstempo, i kombination med jeres struktur og dynamik. Jeg ser frem til muligheden for at arbejde sammen med jer igen.”
  Rolf Andersen, Business controller at SECUNIA ApS

  ”Det er en helt ny og anderledes oplevelse at gå ned gennem vores produktions- og lagerenhed, efter afsluttet 1 års barsel. Begge afdelinger har gennemgået en gennemgribende LEAN optimering. I fornemmede øjeblikkeligt et helt anderledes engagement, holdånd og et stærkt ønske om at yde sit bedste."
  Mia Krogh, HR-repræsentant hos PLASTMO ApS

  Case stories

  ACO Nordic

  Overalt i verden, er ACO Nordic anerkendt som en førende leverandør inden for design, udvikling og fremstilling af afløbssystemer til overfladevand. ACO koncernen har kontorer i Europa, USA, Australien, Mellemøsten og Fjernøsten - i alt over 30 virksomheder i fire kontinenter og beskæftiger mere end 3500 mennesker på verdensplan

  Projekt: Optimering af processer og reducering af omkostninger i produktionsområdet og lager

  Ansvar: Forberedelse og gennemførelse af kundespecifikke uddannelsesprogrammer, facilitering af grupper, der arbejder med LEAN værktøjer (flow, 6S, performance management, SMED, Kaizen, og roller og ansvar), motivering af medarbejdere, drive implementeringen fremad (nyt layout, nye flow, nye organisatoriske setup), coache ledelsen og håndtering af projektstyring generelt.

  Resultater : Implementering af nyt layout i lagerbygning, oprettelse af arbejds procedurer, definering af KPI’er og etablering af ugentlige bestyrelsesmøder, visualisering af roller og ansvar, og daglige møder vedrørende arbejdsbelastning. Ca. 30% reduktion af produktionsomkostninger. Midlertidigt ansatte reduceret fra 22 til 5 højsæsonen, idet de faste medarbejdere håndterer sæsonvariationer.

  LEO Pharma

  LEO Pharma er en uafhængig, forskningsbaseret medicinalvirksomhed grundlagt i 1908. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører lægemidler til behandling af dermatologiske lidelser, forebyggelse og behandling af blodpropper. LEO Pharma sælger produkter i over 100 lande og har salgsselskaber i 61 lande.

  Projekt : Eliminering af ’backlog’ og procesoptimering

  Ansvar : Gennemførelse af analyse til støtte for ledelsens beslutning om projektets påbegyndelse. Projektledelse under eksekvering af projektet, herunder at administrere og drive projektteam internationalt. Implementering og forankring af globale forretningsmæssige procesforbedringer, sikre tvær-organisatoriske fremskridt. Budget +5 millioner USD.

  Resultater : + 20% produktivitetsgevinst

  Secunia

  Secunia er anerkendt i hele branchen som en pioner og global aktør inden for IT-sikkerhed og IT økosystem, i kernen af ”Vulnerability Management”.

  Projekt : procesoptimering af salgsprocessen og specificing kunde-tilpasninger i anvendt software

  Ansvar : Coaching og støtte til intern projektleder. Planlægning og udførelse af en 7-ugers optimeringsproces, Gennemføresle af workshops, håndtering af stærke interessenter og sikring af bæredygtige resultater

  Resultater : Fordobling af medarbejdertilfredshed med salgsprocessen fra 31% til 68%. Reduction af medarbejderutilfredshed fra 22% til ingen (0%)

  Referencer